Chcete u nás pracovat? Aktuálně máme volné pozice: SKLADNÍK a AUTOMECHANIK. více informací
shop roku

Soutěž o tablet Apple iPad Mini

20.3.2013 23:17

Všechny objednávky odeslané nejpozději 24.3.2013 ve 23:59:59 v hodnotě vyšší než 2000,- CZK jsou automaticky zařazené do slosování o tablet Apple iPad Mini v hodnotě 8.500,- Kč.

Apple iPad Mini bílý

Král všech tabletů konečně přichází ve své menší verzi. Apple iPad Mini je přímý potomek velmi úspěšného Apple iPadu, kterého se prodalo přes 200 milionů za pouhých dva a půl roku. Nový iPad Mini je perfektní pro ty, kteří chtějí skvělý tablet s ideálními rozměry, perfektním zpracováním a se skvělým IPS displayem o velikosti 7,9". Těšit se můžeme na nové iOS 6, tenké tělo přístroje, rychlý chod, výkonný grafický čip, který zvládne i náročné 3D hry nebo také HD kameru pro video hovory nebo druhou Full HD kameru se schopností zachycovat fotografie v 5MP.

Apple iPad Mini s krásným 7,9 palcovým IPS displejem je ideálním řešení pro surfování na webu, sledování filmů nebo pro čtení elektronických knih. Displej má jemné rozlišení 1024×768 bodů a obsahuje kapacitní vrstvu podporující MultiTouch. Krásné tělo tabletu má tloušťku pouhých 7,2 mm a tím se stává nejtenčím tabletem na trhu, svou tloušťkou předčí dokonce i iPhone 5. Tělo tabletu je vyrobeno z kvalitních materiálů, jako je sklo a hliník, je velmi elegantní a přitom odolný.

iPad Mini je multifunkční zařízení, které využijete na cestách nebo doma a to na práci či zábavu. Na App Store nyní naleznete pro iPad více než 275 000 aplikací nebo her, které nabízí široké spektrum využití. Ještě lepší prožitek z her obstará akcelerometr a tříosý gyroskop. V rychlém operačním systému iOS v nové verzi 6 dále naleznete kvalitní přehrávač videa, propracovaný hudební přehrávač známý z přehrávačů iPod, prohlížeč fotografií a obrázků či pro organizaci času kalendář. Vylepšením prošel i vestavěný internetový prohlížeč, který je mnohem rychlejší. Nachystán je i emailový klient, mapy vyvíjené ve spolu se společností TomTom a také samozřejmě hlasovou Asistentku Siri. iOS 6 samozřejmě nabízí i vylepšený multitasking.

Apple iPad Mini je poháněn procesorem Apple A5, který je dvoujádrový s taktem jednoho jádra 1 GHz, což umožní 2× více výpočetního výkonu. Přes všechen výkon, ať už výpočetní, tak i grafický, si „malý“ iPad uchoval svou skvělou výdrž na baterii – rovných 10 hodin při sledování videa.

Na přední a zadní straně naleznete HD kameru pro video hovory. Zadní kamera dokáže pořídit video ve Full HD kvalitě. V přístroje se také nachází aplikace pro videohovory FaceTime známá z iPhonu 5. Vestavěná flash paměť nabízí dostatečnou kapacitu 16 GB pro Vaše data. Na internet se připojíte přes Wi-fi. Tablet také podporuje domácí sdílení multimedií přes Wi-Fi.

iPad Mini obsahuje stejný systémový konektor Lightning jako iPhone 5. iPad Mini neobsahuje klasický USB konektor. Ten lze také vyřešit prostřednictvím dokoupitelné redukce, která však podporuje pouze připojení digitálních fotoaparátů pro prohlížení fotek a import fotografií.

3.0 / 5 (3x)

Diskuze

Zpět na obsah ⇑