Chcete u nás pracovat? Aktuálně hledáme automechanika na naše servisní centrum v Plzni. více informací
shop roku

Škoda-díly.cz nově i na mobilu!

24.5.2015 11:41

Po delší době ladění a testování pro Vás spouštíme, ač se to na první pohled nezdá, novou verzi našeho e-shopu. V zásadě přináší dvě hlavní novinky a to lepší informace o dostupnosti v detailu produktu a mobilní verzi našeho webu.

Jsme si vědomi toho, že u náhradních dílů je prioritou rychlé doručení a maximálně přesná informace o dostupnosti produktu. Snažili jsme se tedy zlepšit přehlednost detailu náhradního dílu a přinést Vám co nejpřesnější informace o tom, kdy budete mít zboží doma. Nově tedy náš web zobrazuje dostupnost tak, jak je ukázáno na následujícím obrázku.

dostupnost produktu

Druhou změnou je automatické přizpůsobení webu velikosti displeje, tzv. responsivní design. Jakmile náš web pozná, že je zobrazen na malém displeji mobilního zařízení, přizpůsobí se tak, aby pro Vás bylo stále snadné "klikat" v nabídce a objednat si zboží i z mobilního telefonu bez složitého trefování se na malé prvky na stránce. Tato vlastnost jde až tak daleko, že pokud zařízení s dostatečně velkým displejem otočíte na šířku, web se okamžitě změní na klasické rozložení a umožní Vám pracovat jako na displeji počítače. Věříme, že budete spokojeni, my jsme z výsledku nadšeni.

mobilní verze škoda-díly.cz

Těšíme se, že budete obě vylepšení aktivně používat a vítáme komentáře a připomínky. V rámci naší snahy vždy maximálně vyjít vstříc zákazníkům jsme připraveni věcné připomínky zapracovat a těšíme se, že budeme mít zase co vylepšovat!

4.7 / 5 (5x)

Diskuze

Zpět na obsah ⇑