Chcete u nás pracovat? Aktuálně hledáme automechanika na naše servisní centrum v Plzni. více informací
shop roku

LED světlomet levý Automotive Lighting

Číslo dílu dle Škoda:
  • 5E1 941 017 E
  • 5E1 941 017 D
  • 5E1 941 017 F
TIP: Víte, že nyní můžete vyhledávat díly dle VIN? Stačí se zaregistrovat nebo přihlásit a poté přidat svůj vůz do Vaší virtuální garáže.

Levý přední LED světlomet, bez řídící jednotky LED světla a bez chladiče, určeno pro vozidla vyrobená od MR 2018 (facelift).

Do jakých vozidel pasuje tento díl? [+]

Díl je vhodný pro Škoda Octavia 3 s motory:
ObjemVýkonKódRok
×


Informace o výrobci [+]


Informace o společnosti Automotive Lighting

Společnost Automotive Lighting byla založena v roce 1999 jako společný podnik firem Magneti Marelli a Robert Bosch. To nabídlo možnost spojit znalosti v oblasti světelné techniky dvou společností s dlouholetými zkušenostmi.
Společnost Magneti Marelli je od roku 2003 výhradním vlastníkem společnosti, jež se stala leadrem ve vývoji technologií automobilového osvětlení. Skupina vlastní několik desítek výrobních závodů po celém světě a dodává automobilové osvětlení pro většinu světových výrobců automobilů (Audi, BMW, Ferrari, Ford, Honda, Mazda, Škoda, VW, atd.).

Společnost Automotive Lightning patří s cca. 22000 zaměstnanci a 50 milióny vyrobených světlometů ročně mezi největší dodavatele osvětlení pro automobilky.

https://www.al-lighting.com/

×

Varianta dílu: Automotive Lighting (Německá prvovýroba)
Dostupnost tohoto zboží je aktuálně neznámá.
Tato položka byla naposledy dostupná 28.2.2024. Aktuálně bohužel nejsme schopni určit přesný termín dodání. Pokud máte o zboží zájem, použijte, prosím, poptávkový formulář nebo nám zavolejte, pokusíme se zjistit přesnější informace o dostupnosti.
9.999  vč. DPH 8.263 Kč bez DPH

Dotaz na produkt LED světlomet levý


Přidat příspěvek

Zpět na obsah ⇑