Chcete u nás pracovat? Aktuálně hledáme automechanika na naše servisní centrum v Plzni. více informací
shop roku

Spojka 1.9D 47kW LUK

Číslo dílu dle Škoda:
  • 201 013 
TIP: Víte, že nyní můžete vyhledávat díly dle VIN? Stačí se zaregistrovat nebo přihlásit a poté přidat svůj vůz do Vaší virtuální garáže.

spojková sada bez setrvačníku, pro vozy s dieselovým motorem, včetně pick-up a combi

Do jakých vozidel pasuje tento díl? [+]

Díl je vhodný pro Škoda Felicia s motory:
ObjemVýkonKódRok
1.9 D47kW/64PSAEF10/1995 → 08/2001
Díl se vyskytuje v následujících kategoriích:Náhradní dílySpojkaSpojkové sady
×


Informace o výrobci [+]


Informace o společnosti LUK

Společnost Luk byla založena v roce 1965 v Německu a v současné době je vývojovým partnerem a dodavatelem originálních dílů pro drtivou většinu výrobců osobních vozů.


Vyrábí v 17 závodech v Německu, Francii, Velké Británii, Maďarsku, Brazílii, Mexiku, Indii, Číně, Koreji, Jihoafrické republice a USA.

Každé čtvrté auto na světě, je přímo ve výrobě vybaveno právě spojkou značky LuK. Společnost zaměstnává přes 9.000 pracovníků a vyrobí ročně přes 15 milionů spojek pro osobní vozy a 6 milionů dvouhmotových setrvačníků.

Za dobu své existence společnost patentovala více než 1000 technických řešení a vynálezů, což ji potvrzuje jako jednoho z lídrů v oblasti spojkových systémů. Jedním z příkladů patentu společnosti je dvouhmotový setrvačník nebo komponenty pro CVT převodovky. Všechny inovativní technologie LuK přispívají k úspoře energií, paliva a zvýšení jízdního komfortu.

LuK je používá jako originální díl ve výrobě u vozů Audi, Škoda, Seat, Volkswagen, Alfa Romeo, BMW, Citroën, Daimler Chrysler, Fiat, Ford, Chevrolet, Honda, Hyundai, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Toyota nebo Volvo.

www.luk.de

×

Varianta dílu: LUK (Německá prvovýroba)
Zboží je dostupné, pokud objednáte nyní, bude k vyzvednutí nebo odeslání zítra, tedy ve středu 20.3.2024.
Zboží by Vám mělo být doručeno nejpozději do dvou pracovních dnů, tedy do čtvrtka 21.3.2024.
1.892  vč. DPH 1.563 Kč bez DPH

Dotaz na produkt Spojka 1.9D 47kW

9.10.2021, 20:33 Radek

Pozor! Na spojkovou sadu od firmy Luk pred třemi roky zakoupena zde nová najeto cca 45000 tis. km a je mrtvá. Kdysi mi známi co prodává díly říkal že to není originál protože vyrobce Luk neprodává kompletni sadu s ložiskem v jedné krabici že to bude nejspíš Čína nebo Polsko a. Po zkušenosti to tak asi bude.


Přidat příspěvek

Zpět na obsah ⇑